A renunțat la cariera de pilot pentru a face carieră în industria pentru adulți

Prima femeie-pilot din campionatul australian de touring a renunțat la cariera de șapte ani și s-a concentrat pe industria de entertainment pentru adulți.

Citește și:

Ea este probabil cea mai ghinionistă infractoare din SUA. Cum a fost prinsă

Glume pe vremea pandemiei: cum și-a înmatriculat un american mașina

Un român a încercat să fure o mașină de poliție. Prins în fapt, a bătut trei polițiști

Dacă este să învățăm o lecție din povestea lui Renee Gracie, este aceea că nu tot timpul poți face ceea ce-ți place, cel puțin nu fără a fi judecată pentru deciziile tale.

Renee Gracie este un pilot de curse australian, în vârstă de 25 de ani, care a debutat în circuitul competițional cu Porsche Carrera Cup Australia Championship la vârsta de 18 ani, după ce a dovedit campionatele de kart. În 2015 a trecut în Supercars Dunlop Series; debutul ei în Supercars a însemnat întreruperea a 14 ani de prezență feminină în această competiție.

În 2016 a participat (pentru a doua oară) în cursa de anduranță Bathurst 1000, alături de Simona de Silvestro, unde a reușit un loc 14 după un start de pe poziția 26.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Bae 🥰😍

O postare distribuită de RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) pe

Însă în 2019 Renee a debutat pe un site de entertainment pentru adulți, spunând că „întrecerile motorizate nu mai sunt pasiunea mea’. Schimbarea a fost motivată de dorința de face mai mulți bani. Iar industria pentru adulți a ajutat-o să strângă „o mică avere’: în 12 luni a achitat un credit ipotecar pe 30 de ani. Nu regretă nimic.

„Oamenii cred că dacă sunt răi cu mine mă vor afecta, dar nu e chiar așa, am bani în cont, iar asta înseamnă că vânzând poze cu sânii sau cu fundul meu este un lucru bun. Așa că o să continui să o fac cât de mult pot, o să exploatez cât pot această situație, mă voi extinde dacă asta va trebui să fac pentru a câștiga mai mult’, a spus Renee într-un interviu cu The Daily Telegraph.

„Nu am fost bună în motorsport, nu mai concurez, e gata. De ce aș lăsa ceva ce a fost să încurce ceea ce fac în prezent. E nebunește că lumea crede că nu pot face asta acum din cauza a ceea ce am făcut în trecut.’

Adaugă un comentariu