O nouă provocare stupidă face furori pe internet: Ce este Kiki Challenge?

Rețelele sociale au periodic câte un fenomen. Cel mai recent este o provocare stupidă care face furori printre tineri. Autoritățile vor să intervină pentru a preveni accidentările.

Provocarea stupidă despre care vorbim se numește kiki challenge și a pornit de la hit-ul ‘In My Feelings’ al artistului american Drake. Clipul melodiei în sine nu prezintă o asemenea scenă, dar o parodie făcută de un comediant asupra acestei melodii a dat startul unui șir de clipuri publicate pe rețelele sociale.

Primul care a ieșit dintr-o mașină pe melodia lui Drake și s-a filmat este fotbalistul Odell Beckam Jr, dar el a făcut asta cu o mașină care era parcată. Însă, internauții au început să facă provocarea denumită ‘Kiki challenge’ din mașini în mișcare. Celebrul actor american Will Smith a făcut la rândul său o parodie de pe urma acestui clip, dar el a preferat să danseze pe un pod din Budapesta și să se filmeze cu o dronă de pe un acoperiș.

Din păcate, numeroși tineri s-au accidentat în timp ce încercau să recreeze scene pe care le-au văzut pe internet sub forma acestei provocări. Presa internațională a relalat cazuri în care unii tineri au fost loviți de mașini sau au ajuns la spital din alte motive în timp ce încercau să imite scamatoria.

În statul american Florida, cei care sunt prinși în timp ce încearcă să facă această provocare stupidă pot primi o amendă de 1.000 de dolari. Vă reamintim că este deosebit de periculos să coborâți dintr-un vehicul aflat în mers și că riscul de accident crește dramatic dacă încercați asemenea scamatorii pe drumurile publice

Accident spectaculos într-un sens giratoriu din Suceava (Video)

Doi șoferi s-au luat la întrecere pe Șoseaua Fundeni și au făcut accident

VIDEO: Încă un motiv să nu depășești prin dreapta

Accident cu un motociclist, filmat în Capitală | VIDEO

Accidentul care a împărțit Internetul: cine este vinovat? Au greșit oamenii legii? | VIDEO

Accident grav, filmat pe A2! Ce se poate întâmpla când nu te asiguri | VIDEO

Adaugă un comentariu