Seria Fast & Furious se va încheia după încă două filme

Cea mai de succes serie din istoria Universal Studios, Fast & Furios, pare că se apropie de final: doar două filme vor mai fi produse.

Citește și:

Idee de cadou: Dodge Chargerul lui Dom din Fast & Furious în varianta Lego

Vin Diesel face un anunț important despre următorul film, Fast 9

Secretul amuzant al mașinii lui Paul Walker din „Fast and Furious’

După aproape două decenii de la premiera primului film, seria Fast & Furious pare că se apropie de final; sau cel puțin asta sugerează cele mai recente zvonuri de la Hollywood. După primele opt filme, franciza Fast & Furious a încasat 5,7 miliarde de dolari, devenind cea mai bănoasă afacere a Universal Studios și una dintre cele mai de succes serii din istoria cinematografiei.

Ultimele două filme vor pune accentul pe povestea lui Dominic Toretto, personajul interpretat de Vin Diesel, și va avea în distribuție actorii Michelle Rodriguez, Chris Bridges (Ludacris), Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Sung Kang și Jordana Brewster. Dwayne Johnson (The Rock) și Jason Statham — care între timp au filmat un spin-off desfășurat în universul F&F — s-ar putea întoarce și ei pentru a participa în finala seriei, în ciuda tensiunilor dintre The Rock și Vin Diesel care au dus la ruperea relației de colaborare pe platourile Fast&Furious.

Adaugă un comentariu