Vin Diesel face un anunț important despre următorul film, Fast 9

Vin Diesel postează pe social media un anunț pentru toți fanii săi, despre următorul film de acțiune din seria Fast & Furious: Fast 9. 

Citește și:

Secretul amuzant al mașinii lui Paul Walker din „Fast and Furious’

Cum au fost alese mașinile pentru primul „Fast & Furious’, pe un buget modest

Vezi aici trailerul pentru „Hobbs & Shaw’, noul film din seria „Fast & Furious’

Geneva după coronavirus: cum arată acum standurile renumitului salonului auto (VIDEO)

Vin Diesel a jucat într-atât de multe filme din seria Fast & Furious încât e greu să-ți amintești și alte titluri din filmografia lui. După nouă filme din serie, desfășurate pe parcursul a 19 ani, probabil că unii îl știu mai degrabă după numele din saga Fast & Furious: Dominic Toretto.

În cele aproape două decenii, saga Fast & Furious a devenit una dintre cele mai valoroase franșize din industria filmului, cu încasări de peste cinci miliarde de dolari. Nu mai este nicio surpriză, așadar, că există deja încă două titluri din serie programate, unul pentru 2020 (Fast 9) și încă unul pentru 2021.

Actorul american a anunțat, într-o postare pe social media, că Fast 9 va fi amânat, din cauza epidemiei de coronavirus.

„Simțim dragostea și așteptarea pe care o aveți pentru următorul capitol din saga noastră. De asta îmi este nespus de greu să vă anunțăm că trebuie să amânăm lansarea filmului. A devenit clar că nu va fi posibil pentru fanii noștri din întreaga lume să vizioneze filmul în luna Mai. 

Cu toate că știm că este dezamăgitor să trebuiască să mai așteptați încă un pic, această decizie este făcută cu gândul la siguranța tututor’, a scris actorul.

Următorul titlu din serie, Fast 9, a fost inițial anunțat pentru 22 Mai 2020. Vin Diesel nu a anunțat care este noua dată a lansării. Însă filmul, așa cum a arătat încă din trailer — și așa cum ne-a obișnuit de-a lungul anilor — promite acțiune la cel mai ridicat nivel. Merită așteptarea.

Adaugă un comentariu