Geneva după coronavirus: cum arată acum standurile renumitului salonului auto (VIDEO)

Unul dintre cele mai importante evenimente automobilistice de anul acesta, Salonul Auto de la Geneva, a fost anulat pe ultima sută de metri din cauza riscului de epidemie cu coronavirus.

Citește și:

Acesta a fost, la un moment dat, cel mai rapid break din lume. Acum e de vânzare

Renault Morphoz, un concept cu de toate: este electric și își schimbă forma (VIDEO)

Chinezii ne arată cum se reține un șofer suspect de coronavirus: cu o plasă pusă pe cap (VIDEO)

Noul VW Golf GTE: putere cât GTI, cuplu cât GTD și consumul cel mai mic

Parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Straulesti devine gratuită

Pe fondul epidemiei de coronavirus care continuă să se extindă pe mapamond, Consiliul Federal din Elveția a hotărât anularea, până pe 15 Martie, a evenimentelor publice la care prezența depășește cifra de 1.000 de persoane. Unul dintre evenimentele care formează această listă a fost Salonul Auto de la Geneva.

Decizia a venit la finalul lunii Februarie și a inclus și situațiile de excepție, în care organizatorii de evenimente să negocieze obținerea unei aprobări în condiții speciale. Însă reprezentanții Salonului au spus că situația prezentă este una de forță majoră și se văd nevoiți să anuleze desfășurarea ediției de anul acesta.

În cazul în care te-ai întrebat în ce stadiu se afla organizarea Salonului înainte de aflarea veștii, aruncă un ochi pe clipul de mai jos și vei vedea cu ochii tăi răspunsul.

Cu excepția lui Koenigsegg, care a decis să transmită live evenimentul programat pentru Geneva 2020, toți expozanții lucrează la demolarea standurilor. Câteva dintre mașini încă sunt „pe scenă’, așteptând să fie urcate pe platforme.

George F. Williams, autorul acestui video, este unul dintre cei mai titrați fotografi din industria auto și totodată un vizitator acreditat al evenimentului. Acesta a făcut un tur al halei care găzduiește, an de an, Salonul.

Adaugă un comentariu