Idee de cadou: Dodge Chargerul lui Dom din Fast & Furious în varianta Lego

În urma parteneriatului anunțat de Lego împreună cu studiourile Universal și franșiza Fast & Furious, primul produs se va afla în curând pe rafturile virtuale ale magazinelor online.

Este vorba despre Dodge Chargerul lui Dominic Toretto și, cu siguranță, va face ca timpul fanilor seriei să treacă mai ușor până la debutul noului film, Fast and Furious 9, care ar fi trebuit să-și primească spectatorii în sălile de cinema în mai.

Din păcate, debutul celui mai nou film din seria Fast & Furious a fost reprogramat pentru luna aprilie a anului viitor, în speranța că lucrurile vor reveni la normal până atunci, iar populația va trece treptat peste pandemia de Coronavirus.

Macheta face parte din seria Lego Technic și este adresată fanilor seriei care își trăiesc viața câte un sfert de milă odată'.  Costul acesteia este de 100 de dolari, dar nu pare chiar un preț excentric pentru un vehicul Lego atât de detaliat.

Dodge Chargerul R/T al lui Dominic Toretto în variantă Lego măsoară 39 de centimetri în lungime, 16 centimetri în lățime și 11 centimentri în înălțime. Kitul de construit beneficiază de 1.077 de piese.

Atenția la detalii caracterizează acest model Lego. Pistoanele motorului V8 se mișcă atunci când machete este împinsă, iar sistemul de suspensie și direcția sunt complet funcționale. Macheta beneficiază chiar și de două canistre de oxid de azot pe care le ține ascunse în portbagaj.

Fanii vor fi impresionați să afle că există chiar și un stand pe care mașinuța poate fi așezată. Acesta ajută machete din Lego să stea cu puntea din față ridicată, asemenea momentelor din film când personajul lui Vin Diesel se află într-o cursă.

La acest moment, nu sunt cunoscute viitoarele modele ce vor complete gama Lego Fast & Furious, dar ne putem aștepta să vedem Toyota Supra din 1994 a lui Brian din primul film sau chiar faimosul Nissan Skyline GT-R R34 din partea a doua, 2 Fast 2 Furious.

Adaugă un comentariu