Anul 2023 anunță o întreagă suită de noutăți pentru Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Cars & Mercedes-Benz Vans anunță modelele planificate pentru 2023, dar și perioadele estimate pentru lansările acestora. În ceea ce privește autovehiculele, noutățile acoperă modele variate, pe patru arii de portofoliu.

Mercedes-Benz va prezenta noile CLA, GLA și GLE la jumătatea anului, lansarea fiind urmată de modelele GLB și GLS, dar și GLS Coupé pe durata verii. Finalul acesteia va marca, de asemenea, lansarea unui nou model coupé, dar și a noului E-Class Sedan– un model dinamic și elegant în toate aspectele. Lansările de toamnă vor aduce în atenția publicului modelele E-Class Estate – un performer de top în toate ariile, în timp ce E-Class All-Terrain îți va face debutul la final de 2023.

Pentru familia EQ, prima jumătate a anului debutează cu lansarea noului EQE SUV, un allrounder în segmentul SUV-urilor de lux complet electrice. Finalul de 2023 va aduce modelele de SUV-uri complete electrice EQA FL și EQB FL.

2023 prezintă și o serie de lansări din familia AMG, dar și noi modele ce vin cu dotări ale liniei de înaltă performanță. La jumătatea anului își vor face apariția AMG CLA (35/45), AMG GLA (35/45) și AMG GLE (53/63 S). Vara va continua AMG GLB (35), AMG GLS (63), AMG SL 63 E PERFORMANCE (P3 – V8), ediția sport – AMG GLC 43, iar a doua parte a anului va aduce varianta electrificată a AMG GLC 63 S E PERFORMANCE. În iarna anului 2023 va avea loc și lansarea modelului hibrid AMG GT 63/55, care va prezenta, așa cum ne-am obișnuit, elemente inconfundabile de design și tehnologie avansată.

Vara va marca și prima lansare a anului pentru familia Maybach, odată cu modelul Mercedes-Maybach S-Class “Night Series”. Anul va continua cu lansarea Mercedes-Maybach GLS Class Night Series', în timp ce Maybach EQS SUV, un alt reprezentant pentru luxul inegalabil al brandului, va deveni primul model complet electric al Mercedes-Maybach, odată cu apariția planificată în prima parte a anului 2024.

Divizia Mercedes-Benz Vans va completa portofoliul cu încă două lansări. Prima noutate în 2023 va fi eCitan, varianta electrică a modelului Citan, în timp ce cea de-a doua lansare se referă la EQT – precursorul unui nou nivel de calitate premium și, totodată, varianta electrică a clasei T.

Adaugă un comentariu