Speranţă pentru fanii Dacia: Sandero R.S. poate atinge 200 km/h!

Renault a pregătit pentru piaţa din America de Sud o versiune sportivă a gamei Sandero. Divizia Renault Sport şi-a pus amprenta pe noul model imprimându-i celebrul ADN al companiei născut la Dieppe. Renault Sandero RS a primit o versiune specială denumită Racing Spirit.

Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Am aflat ce ALCOOLEMIE avea Ilie Năstase! Riscă pușcăria

Renault Sandero R.S. a primit în primul rând un design exterior care aminteşte de Formula 1 şi include stickere laterale roşii care completează etrierele în aceeaşi culoare pentru evidenţierea jantelor de 17 inchi folosite pentru nota de sportivitate a acestui model.

Motorul de 2.0 l şi 145 CP propulsează Sandero R.S. de la 0 la 100 km/h în 8,4 secunde, viteza maximă declarată de producător fiind de 200 km/h.

La interior, pe lângă combinaţia de roşu cu negru pentru bord şi scaune,  găsim lângă schimătorul de viteze cu şase rapoarte şi o plăcuţă cu numărul de serie al acestei ediţii limitate.

Renault Sandero Racing Spirit va fi construit în fabrica pe care producătorul francez o deţine la Curitiba şi va debuta la Salonul Auto de la Buenos Aires în iunie 2017.

Citeşte şi Duster Oroch și Sandero RS au debutat în cadrul Salonului Auto de la Buenos Aires

Vezi video:

Adaugă un comentariu