Mai mult BMW la acelasi nivel de pret pentru noua generatie Mini

Noua generatie MINI pastreaza preturile neschimbate, dar aduce un plus substantial de tehnologie de la BMW.

A treia generatie MINI aduce in plus un echilibru excelent performante-consum, tehnologii inovative noi si imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste confortul, sistemele de siguranta si calitatea materialelor. In acest context, noul MINI este cu 500 Euro mai accesibil pentru versiunea Cooper S si la acelasi nivel de pret pentru Cooper si Cooper D. Mai mult, acum clientii beneficiaza de o taxa de timbru zero la prima inmatriculare, avand in vedere ca toate modelele indeplinesc deja standardele de emisii Euro 6. Noul MINI poate fi comandat acum la dealerii autorizati din Romania, debutul oficial in showroom-urile din tara fiind anuntat pentru luna martie.

Toate propulsoarele de pe MINI dispun de noua tehnologie TwinPower Turbo, prezentate acum pentru prima oara la un model de serie. Acestea combina supraalimentarea cu turbo cu sistemele de distributie variabila VANOS si de control variabil al supapelor Valvetronic la benzina, Twin-Scroll sau turbina cu geometrie variabila la diesel, cu injectia directa de combustibil. La lansare sunt disponibile trei motorizari, doua pe benzina si una diesel. Alaturi de un raport excelent performante-consum, remarcabila este si livrarea cuplului maxim de la turatii foarte joase, de numai 1250 rpm pentru versiunile pe benzina.

In premiera este disponibil un selector „Driving mode care permite alegerea unuia dintre cele trei moduri de condus: GREEN, MID si SPORT. Acesta influenteaza raspunsul directiei si acceleratiei, modul de schimbare al treptelor pentru cutia automata si functionarea suspensiei adaptive oferita optional. Suplimentar, modul GREEN, impreuna cu transmisia automata dispune de modul coasting (decuplarea motorului de transmisie) pentru un plus de eficienta.

 

 

 

 

[table id=448 /]

Adaugă un comentariu