Revista AUTO BILD nr. 6 din 17 martie 2016

Începând de joi, 17 martie, puteți găsi numărul 06/2016 al revistei AUTO BILD la toate centrele de difuzare a presei.

Ca un deznodământ al Salonului Auto de la Geneva,  am făcut un top al celor mai bune 20 de hituri de la această ediție. Evident că nu vorbim despre muzică, ci despre mașinile prezentate acolo, pe care le-am departajat în funcție de o serie de criterii (subiective ar spune unii) și le-am așezat pe o scară ierarhică, de la 20, la 1. Care este pe primul loc? Răspunsul îl puteți afla în numărul 06/2016 al revistei Auto Bild, disponibilă în toate centrele de difuzare a presei începând cu 17 martie.

Avem și un mesaj de viitor, de la BMW: un concept car denumit Vision Next 100, care anunță cum va evolua automobilul în următorul secol. Lansat cu ocazia celebrării a 100 de ani de la nașterea mărcii bavareze, acesta integrează o serie de tehnologii revoluţionare și este capabilă să se conducă autonom.

În premieră națională, avem primele impresii despre noua Toyota Hilux, pe care am testat-o în cele mai dificile condiții din Islanda. În plus, am condus și noile Mazda CX-3 2.0 SKYACTIV-G 150 AWD, Seat Alhambra 2.0 TDI 184 DSG și, atenție, Tesla Model X!

Cum se descurcă Dacia Lodgy pe parcursul a 100.000 km? Răspunsul îl găsiți în revistă, la rubrica anduranţă, unde monovolumul produs în Maroc chiar s-a descurcat onorabil.

Mașini SH, mașini SH, dar care? Ce părere aveți de un Kia Sportage proaspăt pensionat la 11.000 de euro? Sau despre un Mitsubishi Outlander ceva mai bătrân, de la numai 6.000 de euro?

În încheiere, am publicat un material despre Alfa Jet și Audi SQ7 TDI, care se întrec pe accelerații. Cine este cel mai rapid în primii 300 m? Nu vă așteptați la asta, vă spunem noi!

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu