PARIS LIVE: Standul Volkswagen – XL Sport, Passat GTE si Golf Alltrack

Volkswagen a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris noile Passat GTE, Golf Alltrack si conceptul XL Sport.

Volkswagen XL 1 este cel mai economic model dezvoltat pana acum, insa XL Sport, prototipul pe care nemtii l-au prezentat la Paris vine cu un motor cu doi cilindri preluat de pe Ducati 1199 Superleggera capabil sa ofere 197 CP si este fabricat din materiale foarte usoare. In aceste conditii, sprintul 0 – 100 km/h are loc in 5,7 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 270 km/h.

Unitatea de provenienta Ducati poate fi turata pana la 11,000 rpm si este cuplata la o transmisie cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

Volkswagen Passat GTE este cel de-al treilea model cu valente hibride din gama producatorului german. Acesta promite un total de 218 CP si un consum mediu mai mic de 2,0 litri la suta si 13 kWh per 100 de kilometri.

Volkswagen Golf Alltrack, versiunea mult mai barbateasca a hatchback-ului german vine cu o garda la sol cu 20 de mm mai mare. Asa cum deja stiti, “cataratorul” german va sosi alaturi de patru motorizari, dar si in compania unei tractiuni integrale 4MOTION.

Adaugă un comentariu