Accidentul aviatic din Ucraina ar putea pune si mai multa presiune in organizarea Marelui Premiu de Formula 1 al Rusiei

Situatia din Ucraina a ridicat o multime de semne de intrebare in ceea ce priveste Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei.

In luna martie, Vladimir Putin l-a asigurat pe Bernie Ecclestone ca pregatirile sunt pe drumul cel bun, iar totul va fi gata pana in luna octombrie, cand este programata cursa din calendarul international de Formula 1.

Din nefericire, incidentele aviatice petrecute pe 17 iulie in Ucraina, nu fac decat sa puna si mai multa presiune pe organizarea si desfasurarea unui Mare Premiu de Formula 1 in Rusia.

Vestea proasta a ajuns si in padok, iar pilotii au reactionat imediat. Unul dintre acestia este Giedo van der Garde, pilot de rezerva in cadrul echipei Sauber.

“Vestea m-a indurerat. Am fost intr-un zbor al companiei Malaysia Airlines de la Amsterdam la Kuala Lumpur. Gandurile mele se indreapta acum catre toti cei implicati”, a scris pe Twitter pilotul olandez.

“Sunt socat sa aud cele intamplate cu zborul MH-17. Gandurile mele se indreapta acum catre poporul olandez si malaiesian”, a comentat Nico Rosberg pe pagina oficiala de Facebook.

Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei se va desfasura in perioada 10 – 12 octombrie pe circuitul stradal de la Soci. Asteptam reactiile oficialilor FIA cu privire la aceasta etapa.

Via | WCF

 

Adaugă un comentariu