Adi Teslovan cucerește Raliul Brașovului la clasa RC3

Pilotul Adi Teslovan a luat startul în forță în a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri, unde s-a impus în clasa RC3 încă de pe prima probă.

Citește și:

Adi Teslovan la Raliul Argeșului 2020: primele impresii de după cursă

Interviu Adi Teslovan: Fără curse pentru echipajul susținut de Borsec?

Raliul Brașovului 2020 a început cu emoții pentru Adi Teslovan; o primă alegere neinspirată a pneurilor, plus vremea nepretienoasă, a creat solicitări în plus echipajului, care însă a reușit clasarea pe primul loc la clasa RC3 și un onorabil loc secund la clasa două roți motrice, poziții pe care le-a menținut până la finișul etapei.

Adi Teslovan la Raliul Brașovului

 

„A fost o etapă grea, solicitantă, ploaia ne-a surprins pe două probe cu anvelope nu tocmai adecvate, dar, până la urmă, ne-am adaptat condițiilor și am conservat rezultatul. Chiar dacă am avut și puțină ploaie, apa minerală naturală Borsec a fost partenerul nostru de încredere, umiditatea ridicată ne-a creat probleme, iar hidratarea a fost extrem de importantă pentru a ne menține concentrarea pe probele speciale.

Împreună cu partenerii noștri UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com și echipa tehnică Omega Motorsport am reușit să obținem din nou un rezultat onorabil. Vă mulțumim mult pentru susținere și ne vedem în august la Sibiu, din nou pe macadam după o lungă perioadă de timp’.

Adi Teslovan la Raliul Brașovului

Adaugă un comentariu