Cine vine la ultima etapă din CNR îl va vedea pe Mads Østberg concurând la bordul unui Citroën C3 Rally2

Norvegianul Mads Østberg, pilot cu peste 250 de starturi dintre care 139 la cel mai înalt nivel în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), o victorie la Rally de Portugal (WRC) în 2018, 18 podiumuri și un titlu mondial în WRC2, va concura în weekendul 27-29 Octombrie la ultima etapă a Campionatului National de Raliuri, Tess Rally Brașov.

După ce a încheiat cu succes Raliul Ungariei, utima etapă a Campionatului European de Raliuri (ERC) ocupând locul 1 în clasamentul general, la fel ca și anul trecut, Mads Østberg a răspuns afirmativ la invitația făcută de CB Rally Vest și DTO Rally pentru a veni în România. Trust Motors, importatorul oficial al mărcii Citroën în România și Citroën Racing au contribuit la venirea pilotului norvegian în țara noastră.

La etapa de la Brașov Mads Østberg va concura cu o mașină de ultimă generație, Citroen C3 Rally 2 pusă la dispoziție de echipa DTO Rally. Acesta va profita de oportunitatea pentru a testa ultimele evoluții ale mașinii dar și pentru a se distra pe probele ofertante ale etapei brașovene.

Succesul lui Mads Østberg a fost susținut de-a lungul anilor de Citroën Racing, câștigând titlul mondial la WRC2 în 2020 la volanul unui Citroën C3 R5.

Adaugă un comentariu