Dakar 2016 – Sainz câștigă etapa șapte, iar Leob revine în fruntea clasamentului general

Spaniolul Carlos Sainz s-a impus în etapa cu numărul șapte a Raliului Dakar 2016. Acesta a avut un avans de 38 de secunde în fața lui Sebastien Loeb. Pe poziția a treia a clasamentului de etapă a sosit Al-Attiyah, în timp ce pe patru termină Peterhansel.

În urma acestei etape, Sebastien Loeb revine pe prima poziție a clasamentului general provizoriu. Astfel, francezul trece în fața lui Peterhansel și a lui Sainz. Pe locul patru la general se află același Al-Attiyah, pilotul MINI continuând parcursul curat.

Dakar 2016 – Rezumatul etapei

La clasa moto, francezul Meo a încheiat etapa pe prima poziție, urmat de Benavides și de Convalves. Românul Mani Gyenes termină pe poziția cu numărul 24. În clasamentul general, Goncalves își consolidează pozția de lider. Pe doi rămâne același Price, urmat de slovacul Svitko. La general, Gyenes urcă până pe locul 20.

carlos sainz dakar 2016 (1)

La clasa quad, Karyakin termină pe locul întâi, urmat de Bonetto și de Copetti. În schimb, la general cei doi Patronelli, Marcus și Alejandro, domină primele poziții, fiind urmați de argentinianul Gonzalez Ferioli.

Foto

Adaugă un comentariu