Formula 1 – Lewis Hamilton câștigă în Japonia

Mercedes-Benz a revenit în forță la Suzuka și a reușit să facă o figură extrem de bună în Japonia. Nico Rosberg a plecat din pole position, însă Lewis Hamilton se descurcă mai bine pe linia de start și reușește să treacă în fața coechipierului său.

Din păcate, Rosberg iese puțin în afara pistei, iar Vettel și Bottas profită de acest lucru, reușind să urce pe doi, respectiv pe trei. Astfel, Rosberg ajunge pe patru, însă neamțul avea în mânecă o strategie câștigătoare.

Astfel, Rosberg reușește după prima intrare la boxe să-l depășească pe Bottas, în timp ce după jumătatea cursei, neamțul trece și de Vettel, stabilind astfel podiumul etapei de la Suzuka.

Din păcate pentru Bottas, acesta este depășit și de Raikkonen, pilotul Ferrari terminând cursa pe patru, în spatele lui Vettel. Top ten-ul a fost completat de Hulkenberg (6), Grosjean (7), Maldonado (8), Verstapen (9) și Sainz (10).

Eighth 1-2 of the season for the team at the #JapaneseGP! A great drive from Lewis Hamilton for P1, fightback from Nico Rosberg to get P2 and a top, top job from everyone at Brackley, Brixworth and Stuttgart!

Posted by MERCEDES AMG PETRONAS on Sunday, 27 September 2015

Adaugă un comentariu