Raliul Dakar 2015 – Etapa 11 – Nasser Al-Attiyah spulberă concurența; Mani Gyenes lider la clasa Maraton cu aproape 10 minute avans

Etapa cu numărul 11 din cadrul Raliului Dakar 2015 s-a încheiat cu vitoria aceluiași Nasser Al-Attiyah.

În ziua 11, concurenții au avut de parcurs 194 de kilometri de probă specială între orașele Salta și Termas Rio Hondo.

După 1 oră și 53 de minute, quatarianul echipei MINI trece linia de sosire. La doar 27 de secunde, apare și Orlando Terranova. Pe ultima poziție a clasamentului de etapă a sosit Giniel de Villiers.

Citește și: Etapa 10 – Al-Attiyah câștigă și își consolidează poziția de lider

La general lucrurile sunt simple. Al-Attiyah conduce cu un avans considerabil, urmat de același Giniel de Villiers. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Holowczyc, polonezul profitând de abandonul sauditul Yazeed Al-Rajhi.

 

Raliul Dakar 2015 – Clasa Moto

La clasa moto, concurenții au avut de parcurs 357 de kilometri de probă specială. Victoria de etapă a fost adjudevată de Barreda. Pe poziția secundă a sosit Gonclaves, iar pe trei Jakes. La general, conduce spaniolul Coma cu 21 de minute avans, urmat de Gonclaves și de Price.

Citește și: Etapa 9 – Nani Roma câștigă prima probă din acest an

Românul Mani Gyenes a încheiat etapa pe poziția 19 și a urcat în clasamentul general până pe locul 21. Mai mult decât atât, românul conduce clasa Maraton. Acesta are un avans de 9 minute și 58 de secunde față de Berglund.

Adaugă un comentariu