Raliul Dakar 2015 – Etapa 12 – Orlando Terranova se impune, iar Al-Attiyah își consolidează poziția de lider

Raliul Dakar 2015 și-a desemnat câștigătorul etapei cu numărul 12. Penultima zi a celei mai dure competiții de acest gen din lume s-a desfășurat pe o distanță de 298 de kilometri, între localitățile Termas Rio Honda și Rosario.

La finalul probei speciale, Oralndo Terranova a terminat pimul, urmat de Vasilyev și Spataro. Pe poziția 4 a sosit Nasser Al-Attiyah, care își consolidează fotoliul de lider al clasamentului general.

Citește și: Etapa 11 – Nasser Al-Attiyah spulberă concurența; Mani Gyenes lider la clasa Maraton cu aproape 10 minute avans

Pe doi la general se află același Giniel De Villiers, urmat de Holowczyc. Așa cum probabil ați sesizat, Emiliano Spataro, pilotul de pe singurul Renault Duster a reușit cea mai bună etapă de până acum, clasându-se pe poziția a treia.

 

Raliul Dakar 2015 – Clasa Moto

La clasa moto, australianul Price s-a impus în fața lui Barreda Bort și a lui Gonclaves. În clasamentul general, conduce spaniolul Coma, urmat de Gonclaves și Price.

Citește și: Etapa 10 – Al-Attiyah câștigă și își consolidează poziția de lider

Românul Mani Gyenes, a terminat etapa pe locul 21, și pierde o poziție la general, ajungând pe 22. La clasa Maraton, românul are un avans de 13 minute și 6 secunde, având șanse mari să câștige titlul la această categorie.

Adaugă un comentariu