Raliul Harghitei: Rezultat excelent în raliul de casă

Apa minerală Borsec a fost prezentă și la Raliul Harghitei din 2021 alături de Echipajul compus din Adi Teslovan si Vajk Imre Cseh. În acest moment, duo-ul se află pe locul 3 în clasamentul general FIA și pe locul 1 la clasa RC2N. 

“Cel mai bun rezultat din cariera mea. Locul 3 în clasamentul general FIA și locul 1 la clasa RC2N, este mai mult decât am sperat.”

“Am început ziua de vineri cu o alegere inspirată a anevelopelor și o evoluție consistentă ce ne-a creat un avantaj pentru ziua de sâmbătă care se anunța mult mai dificilă din punctul de vedere al traseului, dar și al condițiilor meteo, în special pe prima buclă mai exact pe proba Lueta.”

“Am reușit să menținem un ritm susținut și sâmbătă pentru a securiza avantajul creat vineri. A fost o etapă în care ne-am luptat pentru a obține un rezultat bun, bucuria este mai mare că acest rezultat este obținut acasă în raliul nostru de casă. “

“Apa minerală naturală Borsec a fost partenerul nostru pe parcursul întregului raliu și ne-a dat energia necesară  în lupta cu secundele. Mulțumim mult partenerilor noștri UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Hofigal, Cipi, Defi, Mobil 1 prin Star Lubricants, Set-Prod Com, Interflon și partenerilor media KissFm și Vice România”, a declarat pilotul Adi Teslovan.

Adaugă un comentariu