Titi Aur va concura alaturi de BCR Leasing Rally Team la Raliul Harghitei

Pilotul Titi Aur se va alatura BCR Leasing Rally Team in Raliul Harghitei 2014.

Aceasta este ultima etapa din sezonul 2014 al Campionatului National de Raliuri al Romaniei si va avea loc in perioada 26 – 27 septembrie, pe macadam.

Concurentii, vor parcurge 10 probe speciale, pe parcursul a 129,58 de kilometri, dintr-o lungime totala a raliului de 415,63 de kilometri.

Citeste si: Sibiu Rally Challenge – Un Goodwood Festival of Speed in versiunea romaneasca

Titi Aur va face echipa cu navigatorul Karoly Borbely, membru al BCR Leasing Rally Team inca de la inceputul sezonului. Cei doi au mai colaborat in 2010 si 2011. Echipajul Aur/Borbely va lua startul intr-un Mitsubishi Evo X, in aceeasi clasa in care concureaza si echipajul Delecour/Savignoni.

“Este o placere pentru mine sa revin in campionat, chiar daca in aceste momente sunt prins cu programul meu extra-competitional. Nu pot sa ascund faptul ca ma bucura aceasta revenire ca pilot de curse si voi face tot posibilul sa obtin un rezultat bun la Harghita. Va fi destul de greu pentru ca vin dupa o pauza competitionala destul de lunga, de peste doi ani, dar voi incerca, cu siguranta, atat pentru BCR Leasing Rally Team cat si pentru fostul/actualul meu copilot Karoly Borbely, care imi este si prieten’, a declarat Titi Aur.

Citeste si: Raliul Iasului vazut prin obiectivul apartului foto

Adaugă un comentariu