VIDEO: Accidentul lui Simone Tempestini din Raliul Finlandei

La câteva zile de la încheierea ediției 2018 a Raliului Finlandei, avem și imagini video cu accidentul lui Simone Tempestini. Pilotul clujean este singurul român care concurează în WRC și a descris Raliul Finlandei drept unul dintre cele mai frumoase la care a participat până acum.

Din nefericire, accidentul de mai jos l-a făcut pe Simone să abandoneze, nefiind posibilă continuarea pe fondul avariilor suferite de modelul Citroen C3 R5 pe care îl conducea împreună cu Sergiu-Sebastian Itu, copilotul său pentru această etapă. Atât Simone Tempestini, cât și Sergiu-Sebastian Itu sunt doi sportivi cu experiență și ambii fac parte din Napoca Rally Academy, campioana en-titre la echipe în Campionatul Național de Raliuri.

Vă invităm să urmăriți până la sfârșit clipul de mai jos, fanii WRC din Finlanda sunt monumentali și ajută piloții și copiloții cu tot ce le permite regulamentul. Priviți cum este ajutat Simone după accidentul său. Implicarea de care dau dovadă fanii este fantastică și am dori să vedem același nivel de siguranță pentru spectatori și implicare a acestora la evenimentele de motorsport din România.

VIDEO: Ken Block a făcut praf un Ford Escort WRC

Credeați că Toyota produce doar hibride? Ia uitați ce monstru a pregătit pentru WRC!

Ce se întâmplă când automobilele de stradă devin mașini de raliu | FOTO

Demonstratie de control in Raliul Finlandei

Citroen DS3 WRC: Cabral, copilotul lui Hirvonen pentru o zi

Video: Toni Vuohelainen

Adaugă un comentariu