A5 Sportback si-a aratat formele

Audi a furnizat ultimile detalii despre A5, dar si mai multe fotografii pe care vi le prezentam in cele ce urmeaza.

Audi A5 Sportback, conceptul anuntat de catre Audi a prins viata. Acesta dispune de patru locuri, iar producatorul spune despre el ca "este emotional si elegant ca un coupe, confortabil ca o berlina si practic precum un break".

Din punct de vedere al dimensiunilor, Audi A5 Sportback dispune de un ampatament mai mare cu 6 cm decat al lui A5 Coupe. In comparatie cu A4, este mai scurt cu 36 milimetri.

Viitorul model va fi propulsat de motoare Euro 5 – TFSI, FSI si TDI, toate cu injectie directa de combustibil. Viitorul model va putea fi achizitionat din luna septembrie la un pret care porneste de la 33.650 euro. Mai tarziu, la jumatatea anului 2010, o versiune mai atractiva ca pret isi va face debutul.

Inca de la lansare, Audi A5 Sportback va dispune de trei propulsoare alimentate cu benzina si de trei diesel. Motoarele pe benzina sunt 2.0 TFSI care dezvolta 180 CP, 2.0 TFSI 211 CP si 3.2 V6 quattro care ofera 265 CP, ultimul echipat cu sistemul Audi valvelift.
La capitolul diesel, vorbim mai intai despre motorul 2.0 TDI care ofera 170 CP (350 Nm) si care este cuplat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte si sistem start/stop. Din oferta, mai fac parte 2.7 TDI de 190 CP si 400 Nm, dar si 3.0 TDI V6 quattro de 240 CP (500 Nm), care este cuplat la o cutie de viteze S tronic cu sapte trepte.

Versiunile echipate cu cele mai puternice motoare dispun de diferential sport, iar cele cu tractiune fata, pot beneficia de ESP cu diferential fata electronic.

Capacitatea portbagajului lui Audi A5 Sportback este, in mod normal, de 480 de litri, dar poate fi extinsa la 980 de litri, prin rabatarea completa a spatarelor scaunelor din spate.

 

Adaugă un comentariu