Autospecială radar a Poliției, băgată în șanț de un botoșănean turmentat

Concepția generală în ceea ce privește radarul de Poliție este că toată lumea încearcă să evite. Un șofer din Botoșani a avut însă parte de o întâlnire violentă cu acesta.

Citește și:

Șef de poliție, lăsat fără permis de subalternii săi pentru că gonea în localitate

Un român a încercat să fure o mașină de poliție. Prins în fapt, a bătut trei polițiști

Poliția a reținut 122 de permise în 24 de ore. „Erou’: un șofer de 60 de ani

Poliția de Frontieră a reținut 230 de autovehicule în 2019. Care este cea mai scumpă

Ministrul de Interne, mesaj pentru Poliția Română: „Să nu îi trateze cu aroganță și superioritate’

O unitate radar Dacia Logan MCV aparținând Poliției Municipiului Botoșani a fost implicată într-un accident ciudat în cursul zilei de sâmbătă, 11 Ianuarie, când a fost izbită puternic de mașina altui participant la trafic.

Echipajul de poliție oprise un autovehicul pentru o verificare de rutină, moment în care un autoturism marca Ford Mondeo a acroșat puternic Loganul MCV staționat pe marginea drumului și l-a proiectat în șanțul de lângă, relatează Monitorul de Botoșani. În momentul producerii accidentului, în Logan se afla comisarul Eduard Iacob, care completa un proces verbal.

În urma impactului, acesta a fost transportat la spital, acuzând dureri la spate; în urma investigațiilor medicii au constatat că acesta prezintă traumatisme la un picior și la coloană. Din fericire, toți cei implicați în accident se află în afara oricărui pericol.

radar politie dacia logan mcv accident botosani
foto via Monitorul de Botoșani

„Echipajul de poliție se afla în staționare pe marginea drumului național, moment în care un conducător auto a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție. Bărbatul respectiv a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat’ a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

În urma incidentului, șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, permisul fiindu-i totodată suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

Adaugă un comentariu