Accident neobişnuit cu un transportor blindat

Accident spectaculos la Slobozia Conachi, în județul Galați, unde un transportor blindat al Armatei a fost scăpat de sub control, a rupt mai mulți stâlpi de pe marginea șoselei și a fost la un pas să distrugă o casă, oprindu-se în gardul gospodăriei.

Citeşte şi:

Depăşire la limita nebuniei pe Autostrada Timisoara – Arad (Video)

Metodă nouă de furt: de ce se pune o sticlă de plastic la roata mașinii

Accidentul s-a produs vineri după amiază. Din primele informații, transportorul a rămas, se pare, fără frâne. ‘A intrat în parapeții de fier. A rupt stâlpii de protecție pe care noi îi aveam acolo, pentru că e o curbă periculoasă, unde au mai fost accidente. A rupt gardul oamenilor, dar bine că nu au fost morți. Dacă era cineva în stradă era prăpăd. Șoferul a fost luat de SMURD, i-au pus guler cervical și l-au dus la spital. Mai e un militar, de asemenea, care ar fi rănit ușpr, dar nu a fost dus la spital’, a declarat pentru Libertatea primarul comunei Slobozia Conachi, Emil Dragomir

Reprezentanții Poliției Județene Galați nu au oferit detalii despre accidentul de la Slobozia Conachi, menționând doar că ancheta aparține Parchetului Militar.

Pentru că nu au fost victime putem considera că e doar un simplu accident. Pe de altă parte putem să ne bucurăm că nu suntem în Rusia: aici sansele sa faci accident cu o tancheta nu sunt de neglijat. Sansele de supravietuire, dimpotriva, sunt extrem de mici. Iată un accident real cu un transportor blindat surprins în trafic.

taguri
Adaugă un comentariu