Accident teribil la Medgidia. 3 morți și 8 răniți, din care unul în comă Update

vezi galeria foto

UPDATE 15:50. În total, în accident au rezultat 11 victime din care 3 persoane decedate și 8 au fost rănite. Unul din cei 8 răniți, un bărbat de 30 de ani, în comă, a fost preluat de echipajele medicale de pe elicopter, find intubat, stabilizat și transportat la SJU Constanța. Ceilalți 7 răniți sunt: 4 bărbați și 3 femei, cu diverse traumatisme, toracice, cervicale, lombare și la nivelul membelor inferioare. O parte dintre răniți au fost duși la SJU Constanța, iar trei victime, rănite mai ușor, au fost duse la UPU Medgidia.


Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp pe DJ222 care leagă Medgidia de Constanța, în apropiere de localitatea Murfatlar. 3 persoane au murit și alte 11 sunt rănite în urma unei coliziuni dintre un autoturism și un autocar.

În accidentul care a avut loc între un autoturism și un autobuz cu persoane au fost rănite 14 persoane – 9 persoane în autocar și alte 4 persoane în autoturism. Toți pasagerii din autoturism sunt încarcerați.

La fața locului acționează un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță SMURD de terapie intensivă, doua echipaje SMURD de prim ajutor si 5 echipaje medicale SAJ. In sprijin, au fost solicitate și doua elicoptere SMURD.


Purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriță, a anunțat că în urma producerii unui accident rutier grav pe DJ 222 au rezultat 13 victime umane, la fața locului fiind mobilizați salvatori ISU și SMURD, polițiști și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În context, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, Claudia Tatarici, a declarat că la locul accidentului au fost trimise șase ambulanțe din cadrul SAJ și SMURD și elicopterul SMURD.

În urma accidentului rutier produs pe DJ 222 ca urma a colizionării unui autocar cu un autoturism au rezultat 13 victime umane. Este vorba despre trei victime blocate în autoturism pentru care intervine un echipaj de descarcerare al ISU. Din ce ni s-a comunicat din teren, este vorba despre trei victime decedate, una în comă și alte șase-șapte persoane rănite cu politraume, a anunțat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța.


Ni se pregăteşte o nouă formă a timbrului de mediu

5 piese de mașini pe care să nu le cumperi la mâna a doua


Primăria Capitalei abandonează marile proiecte de infrastructură

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE