Primăria Capitalei abandonează marile proiecte de infrastructură

Primăria Capitalei abandonează marile proiecte de infrastructură aflate în plin proces de realizare prin tăierea unor sume importante destinate iniţial acestor lucrări.

Pasajul care ar trebui să facă legătura între centrul Capitalei şi Autostrada Bucureşti-Piteşti şi să decongestioneze cartierul Militari nu mai este o prioritate în acest an. Consilierii municipali vor să taie o treime din bugetul pentru Pasajul Ciurel, adică 35 de milioane de lei. Şi alte proiecte de infrastructură pierd bani: pasajul prelungirea Ghencea-Domneşti, reabilitarea şoselelor Iancului şi Pantelimon.

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Cel mai vast proiect de infrastructură din Bucureşti, legătura dintre Splaiul Independenţei, Ciurel şi Autostrada A 1 nu este considerat prioritar de toţi consilierii aleşi ai Capitalei! După ce i-au alocat 90 de milioane de lei în debutul anului, consilierii PSD sunt decişi să-i taie 35 de milioane de lei. Bani mulţi pierd şi alte proiecte. Din 5 milioane de lei alocaţi iniţial, Penetraţia Prelungirea Ghencea – Domneşti rămâne cu 100 de mii de lei, iar bugetele aferente reabilitării şoselelor Iancului şi Pantelimon scad cu 5, 3 milioane de lei, respectiv cu 39 de milioane de lei.

Breaking news! Ni se pregătește o NOUĂ TAXĂ DE MEDIU!

Aceste sunt piesele auto pe care să nu le cumperi la mâna a doua

Testul care îți spune dacă EȘTI UN ȘOFER BUN

Breaking News! DACIA retrage de pe piață un model, însă PREGĂTEȘTE CEVA FABULOS!

ATENȚIE ȘOFERI! Să nu cumpărați niciodată o mașină adusă din această țară!

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

Municipalitatea a decis să ia bani de la marile proiecte şi să îi dea bisericilor, firmelor proaspăt înfiinţate de primărie dar şi statuii Regelui Ferdinand.

Sursa: digi24.ro

    Mihaela Rizan says:

    Si noi tacem ca mortu-n papusoi. De ce oare crede aceasta nenorocita ca daca va da bani biserici i se vor sterge pacatele? Ar trebui sa aiba grija sa nu fie lovita acolo unde o doare cel mai tare!

    maria says:

    asa, G. Firea ia de la saraci si da la bogati!!!

Adaugă un comentariu