Acest accident ne pune pe gânduri: șoferul a avut noroc sau ghinion? (Video)

Un clip postat pe internet în care este surprins un accident rutier din România ne pune serios pe gânduri.

Din fericire nu au fost victime, dar condițiile în care s-a produs acest incident rutier ridică câteva semne de întrebare.

Citește și: Dacia Logan Stepway poate fi comandată în România! Iată prețurile

Cel care a postat clipul pe internet este proprietarul unui Renault Megane și începuse să investească în diverse modificări pentru a avea un autoturism unic.

În imaginile postate  pe Youtube proprietarul apare în diferite ipostaze lângă mașină și sunt prezentate mai multe momente când aduce modificări acestui Megane.

Dar spre finalul acestui clip apare înregistrarea unei camere de supraveghere montată în zona unui drum național.

Acest accident ne pune pe gânduri: șoferul a avut noroc sau ghinion?

Autoturismul era parcat în afara părții carosabile pe acostamentul drumului și pe imagini se vede un camion care pare să aibă probleme la un pneu.

Acest accident ne pune pe gânduri: șoferul a avut noroc sau ghinion?

Ce a urmat este ușor de intuit: camionul a spulberat Megane-ul și s-a oprit într-o clădire. Practic mașina așa cum se vede din imagini a ajuns în starea de daună totală. După cum spuneam din fericire nu au fost victime.

Acest accident ne pune pe gânduri: șoferul a avut noroc sau ghinion?

Dar asta nu ne împiedică să ne întrebăm ce șanse ar fi avut posibilii ocupați ai acestui Renault Megane. Mai ales că o astfel de situație e des întâlnită pe drumurile de la noi, când mulți șoferi opresc să cumpere ceva de pe marginea drumului și lasă mașina foarte aproape de șosea.

Iată clipul video: 

Citește și: Accidentul de manual care împarte internetul în două: are dreptate şoferul amendat? ( Video)

Și acum ne întrebăm: șoferul a avut noroc că nu a fost în mașină sau a fost un ghinion teribil că s-a ales cu mașina daună totală?

taguri
Adaugă un comentariu