Aglomerație pe Autostrada Soarelui pe sensul spre Litoral

Trafic rutier aglomerat pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral după ce mii de mașini merg la mare pentru minivacanța de Sfânta Maria.

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană. Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

‘De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza’, transmite Centrul Infotrafic.

Pentru a evita formarea de cozi și aglomerația la punctele de plată a rovinietei sau la benzinării, polițiștii le amintesc șoferilor că taxa de trecerea a Podurilor de la Fetești și Cernavoda (PEAJ) se poate face și pe site-ul erovinieta.ro sau prin SMS. Iată cum se plătește taxa de pod Fetești-Cernavodă!

 

Adaugă un comentariu