Alfa Romeo Giulia și Stelvio primesc o echipare specială

Alfa Romeo a prezentat seriile speciale Giulia și Stelvio 'Estrema' la Hinwil, la sediul echipei de Formula 1. 'Estrema' este un nivel de echipare special care evocă spiritul competițional Alfa Romeo și Sauber cu o sinergie care se bazează pe schimbul de know-how într-o căutare continuă a eficienței și tehnologiei durabile de ultimă generație.

“Estrema” este și prima serie specială vândută la nivel global. Modelele Alfa Romeo pot fi configurate în două niveluri de echipare – Super și Ti – precum și două pachete – Sprint și Veloce. Echiparea 'Estrema' este poziționată în vârful gamei, alături de versiunile sportive Quadrifoglio.

Noile suspensii active sunt oferite standard. Sistemul de control „Alfa Active Suspension' gestionează amortizoarele în interacțiune constantă cu CDC (Chassis Domain Control) și DNA, calibrând intervenția acestuia în funcție de modul selectat.

Modelele Estrema vin cu diferenţial mecanic cu autoblocare în standard. Acesta garantează stabilitatea și control ridicat în toate condițiile de aderență și distribuie cuplul și tracțiunea la ieșirea din viraje, la viteze mari și în timpul accelerației.

Atât la interior, cât și la interior se remarcă utilizarea predominantă a carbonului. La exterior, pot fi remarcate inserțiile din fibră de carbon pe capacele oglinzilor retrovizoare, cât și pe grilă. Logo-ul 'Estrema', jantele din aliaj – 19″ la Giulia și 21″ la Stelvio – și etrierele de frână sunt finisate în tonuri închise la culoare. Același aspect sportiv poate fi regăsit și la interior, unde există inserții din fibră de carbon și scaune îmbrăcate cu Alcantara . Cusăturile roșii de pe tabloul de bord, scaune, volan și butonul de viteză îmbunătățesc și mai mult exclusivitatea și aspectul sportiv al modelului.

Giulia și Stelvio 'Estrema' pot fi echipate cu motoare 2.0 turbo pe benzină cu 280 CP sau 2.2 diesel cu 210 CP, ambele fiind asociate cu o transmisie automată cu 8 rapoarte și tracțiune integrală Q4. Echiparea primește în standard și un sistem audio cu 14 difuzoare Harman Kardon. Modelele vor fi comercializate în Europa începând cu luna aprilie.

Adaugă un comentariu