Amenda pentru lipsa rovinietei ar putea fi prescrisă după 30 de zile

Un parlamentar vrea să modifice legea rovinietei și are de gând ca amenda pentru lipsa rovinietei să se prescrie după 30 de zile și nu după jumătate de an, așa cum este acum.

Márton Árpád-Francisc este de părere că statul ar trebui să-i sancţioneze pe şoferi în cel mult 30 de zile, nu într-o jumătate de an sau mai mult, aşa cum se întâmplă acum.

„În era noastră, când totul este pe calculator, eu zic că într-o lună se poate constata că persoana respectivă a circulat fără rovinietă. Și în 15 zile, cu greutatea cu care funcţionează Poşta Română, să ajungă o scrisoare la persoana respectivă. Este în interesul cetăţeanului”, a declarat Márton Árpád-Francisc.

Proiectul de lege va fi discutat în comisiile de specialitate din Parlament şi va intra în vigoare dacă va fi votat în cele două Camere.

    Rovinieta says:

    lasand la o parte imprejurarile care au dus la aceasta propunere… nu este neaparat una rea pentru cetateni… e normal sa vrei sa iti vina amenda mai repede… dar din cauza ca statul lucreaza cu posta romana unde lucrurile se intampla cu viteza melcului au pus in legea actuala termenul de 2 luni

    Trimiteti mesaj de Avertizare pe telefon,ASA ESTE MAI CORECT ! says:

    AM UITAT SA INOIESC ROVINIETA DOMNILOR,VA ROG TRIMITETI MESAJE PE TELEFON,MESAJ DE AVERTIZARE ,INAINTE SA MI EXPIRE ASIGURAREA PRIMESC MESAJ CU 2 SAPTAMANI INAINTE !

Adaugă un comentariu