Apple iPhone X sau două Audi A6 din 2000?

În topul preferințelor românilor când vine vorba de cumpărături se află mașinile și telefoanele. Produsele din cele două categorii trebuie să fie cât mai luxoase și mai actuale și de cele mai multe ori nu ne mai uităm la bani când ni le dorim. 

Și pentru că la marii operatori de telefonie mobilă din România stocurile nou lansatului smartphone Apple iPhone X s-au epuizat deja credem că e oportun să facem o comparație cu ofertele similare ca preț din piața auto second hand.

De ce e bine să ai o cameră de luat vederi în automobil! | VIDEO

Un Apple iPhone X cu o capacitate de stocare de 256GB costă în magazinele online din România 6200 lei.  Pe site-urile specializate în vânzările auto second sunt listate mii de oferte cu mașini second care sunt chiar mult mai ieftine decât banii ceruți pentru un  iPhone X.

Am ales astfel doar câteva oferte auto second care au exact același preț cu care se vine cel mai nou telefon de la Apple și nu mai punem la socoteală faptul că aceste prețuri sunt negociabile.

Ca în filmele cu Bruce Willis! Un pieton a fost luat PE SUS în București de un polițist aflat într-o intersecție | VIDEO

Cu exact aceeași bani pe care trebuie să-i scoți din buzunar pentru un  Apple iPhone X cu 256GB stocare poți să cumperi un Opel Corsa C cu motor diesel 1.3 CDTI fabricat în anul 2005.

Un Ford Focus break cu motor 1,6 litri benzină din anul 2000 costă tot 6200 lei și poți începe negocierile pentru un Mercedes-Benz A170 CDI fabricat în anul 2000 de la aceeași sumă.

Dacă îți plac mașinile produse în Italia cu 6200 lei poți cumpăra un Fiat Punto din 2001 cu motor pe benzină de 1,2 litri sau o Alfa Romeo 156 cu motor diesel de 1,9 litri fabricată în anul 2000.

VIDEO Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!'. Smecher cu tupeu VS Poliția Română   

Tot cu cei 6200 lei cât ai da pe un Apple iPhone X  poți cumpăra două autoturisme Daewoo Matiz cu an de fabricație 2003.

Și mai tentat poate fi un Audi A 6 din 2000 cu motor pe benzină de 1,8 litri adus din Anglia pentru care proprietarul cere 3000 lei!

Adaugă un comentariu

Articole similare