Asociația Pro Infrastructura: Directorii CNAIR sunt incompetenți

Reacția Asociației Pro Infrastructura, după rezilierea unui contract pentru autostrada Târgu Mureș-Iași. Reprezentanții organizației susțin că „directorii CNAIR sunt incompetenți’, după ce contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru 96 de kilometri ai secțiunii Târgu Mureș-Ditrău a fost reziliat.

Reprezentanții Asociației Pro Infrastructura susțin că, prin decizia rezilierii contractului, CNAIR „condamnă regiunea Moldovei la subdezvoltare și izolare economică’. Totodată, organizația cere noului ministru al Transporturilor, Lucian Șova, să-i demită pe directorii de la CNAIR pentru „incompetență, rea-voință, manipulare și sfidarea cetățenilor’, scrie libertatea.ro.

Compania de Autostraăzi a decis pe 19 ianuarie să rezilieze contractul ce viza revizuirea Studiului de Fezabilitate pentru cei 96 de km ai secțiunii Târgu Mureș- Ditrău, parte din autostradă până la Iași.

În replică, purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, a precizat că „este impropriu spus că s-a reziliat contractul. Contractul a încetat de drept’.

Potrivit sursei citate, organizația care monitorizează proiectele de infrastructură din țară susține că în adresa de reziliere Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere își fundamentează decizia pe clauzele din două articole : articolele 31.5 și 36.1. Citeşte mai mult.

Adaugă un comentariu