Audi Q7 – Primele poze neoficiale cu cea de-a doua generatie a SUV-ului german

Cea de-a doua generatie a lui Audi Q7 se pregateste de debut. Noul SUV al producatorului din Ingolstadt va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit, eveniment care isi va deschide portile incepand cu 12 ianuarie 2015.

Dar pana la publicarea informatiilor si pozelor oficiale, colegii de la IndianAutosBlog au reusit sa “puna mana” pe un calup de trei poze cu viitorul Audi Q7.

Din informatiile aparute in trecut, stim ca noua generatie a lui Q7 este bazata pe platforma MLB Evo si a reusit sa “slabeasca” aproximativ 300 de kilograme. La nivel exterior, isi face aparitia grila singleframe care acum este flancata de blocurile optice cu tehnologie Matrix. In partea posterioara, stopurile au primit influente majore din partea celor regasite pe A6 facelift.

La interior, vedem cum cea de-a doua generatie a lui Audi Q7 primeste instrumentarul de bord digital inspirat de cel gasit pe Audi TT.

2015 audi q7 (3)

 

Citeste si:  Audi RS3 Sportback – 367 CP si 0 – 100 km/h in doar 4,3 secunde

In dreptul motorizarilor, cel mai probabil vom vedea unitati cu sase si opt cilindri, diesel si benzina, dar exista zvonuri care vorbesc si de aparitia unei versiuni plug-in hybrid. Cu detalii complete despre noua generatie Audi Q7 vom reveni imediat dupa prezentarea oficiala.

Citeste si: Audi A1 – Schimbari majore pentru mezinul gamei

Sursa | IndianAutosBlog

Adaugă un comentariu