Autostrada Lugoj-Deva: Lotul 4 (22 km) este gata, dar șoferii nu au voie să circule pe el

Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, lung de 22 km, a fost finalizat și recepționat de CNAIR, însă autoritățile refuză să-l dea în folosință. Șoferii nu pot conduce pe acest tronson din cauza lotului vecin, numărul 3, care nu a fost realizat corespunzător.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că a recepționat lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva, ceea ce – în teorie – înseamnă că poate fi dat în folosință. Practic, șoferii nu pot circula pe acest segment de drum.

 

Citește și:

O șoferiță acuză: Am plătit pentru 50 litri de benzină, deși rezervorul mașinii are doar 45

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

 

Cei 22 de kilometri recepţionaţi astăzi pe Autostrada 1 (A1), între localităţile Şoimuş şi Ilia din judeţul Hunedoara (Lotul 4 Lugoj- Deva), nu au putut fi deschişi circulaţiei din cauză că nu poate fi descărcat traficul rutier de pe acest sector‘, anunță CNAIR într-un comunicat de presă.

Problema ține de lotul 3, lung de 21 km, care este de asemenea finalizat. Totuși, CNAIR nu l-a recepționat pe motiv că lucrările nu respectă standardele de calitate stipulate în contract.

Descărcarea traficului rutier de pe lotul 4 s-ar efectua prin nodul Ilia, care este amplasat pe lotul 3 al drumului de mare viteză.

Șocul cel mare ar fi fost dacă s-ar fi recepționat în condiiți normale, la data stabilită, ambele loturi! Dar așa este în nota obișnuită a societății noastre minuntate!‘, comentează sarcastic un internaut pe pagina de Facebook „Asociația Pro Infrastructură’.

Recepția și inaugurarea se face cu o săptămână înainte de alegeri! Nu are niciun farmec acum…‘, prevede un alt utilizator.

Ieri, rațiunea și buna credință au fost învinse, din nou! "Responsabilii" din Compania Naţională de Administrare a…

Publicată de Asociația Pro Infrastructură pe Marţi, 13 august 2019

 

Sursa foto: facebook.com/proinfrastructura

Adaugă un comentariu