Balkan Bus Meeting 2019 atrage toți pasionații de VW Bus

Dacă ai un VW Bus, cel mai probabil ai auzit de Balkan Bus Meeting. Evenimentul are loc în fiecare an, iar 2019 nu face excepție. 

Întâlnirea a devenit deja tradiție, iar ediția din 2019 se desfășoară în România și marchează nouă ani de existență. Prima ediție din 2011 a avut loc în Grecia, iar România a mai găzduit acest eveniment și în 2014. Celelalte țări participante sunt Bulgaria, Turcia și Serbia.

Balkan Bus Meeting nu este dedicat doar deținătorilor de Volkswagen Bus. Oricine poate participa la eveniment, iar persoanele care dețin un alt model clasic VW sunt primite cu brațele deschise.

Ediția de anul acesta se desfășoară între 5 și 7 iulie la Cabana Cumpana Vidraru, iar înscrierile pentru eveniment sunt încă deschise. Dacă locul din Bus-ul tău este insuficient, organizatorii evenimentului pun la dispoziție posibilitatea cazării la hotel sau în bungalouri.

Citește și:

Parcarea laterală este complet reinventată prin acest truc spectaculos

ABS pe zăpadă – Diferența dintre a frâna CU ABS și FĂRĂ ABS

Examen auto – Cum obții permisul de conducere, pentru fiecare categorie în parte

O Dacie cu motor turbo și transmisie integrală mătură tot ce îi stă în cale

ABS, TSI, ESP – Ce înseamnă aceste prescurtări auto

 

La fel ca în 2014, și ediția de anul acesta este organizată cu sprijinul Asociației VW Aircooled Raiders. Asociația datează din 2007 și a fost fondată de un grup de pasionați ai autoturismelor clasice cu motoare răcite cu aer.

 

Sursă foto și video: VW Aircooled Raiders – Facebook

Publicată de VW AIRCOOLED RAIDERS pe Marţi, 20 noiembrie 2018

Adaugă un comentariu