E oficial: Bentley Bentayga V8 diesel nu va mai fi disponibil în Europa

Bentley Bentayga V8 diesel nu se va mai comercializa in Europa. Normele WLTP au pus capăt vânzării singurului model Bentley oferit cu motor diesel.

Citește și:

Dacia Duster are un nou motor pe benzină

Samsarii câștigă 45 de milioane de euro pe an din măsluirea kilometrajului

Noi licitații ANAF: BMW Seria 3 și VW Golf la preț de smartphone

Carburanții își schimbă denumirile din 12 octombrie

O metodă inedită ca să scapi de punctele de penalizare de pe permis

Porsche renunță la motoarele diesel

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

 

În ciuda scandalului Dieselgate, Bentley a decis să prezinte în urmă cu doi ani, o variantă a lui Bentayga echipată cu propulsorul diesel cu o configurație V8 de 4.0 litri. Din păcate, vânzările pentru acesta au fost slabe, în ciuda performanțelor.

Bentley Bentayga V8 diesel este capabil să efectueze sprintul 0-100 km/h doar 4.8 secunde și să atingă o viteză de 270 km/h. Puterea se ridica la 435 CP, iar cuplul motor de 900 Nm este atins între 1.000 și 3.250 rpm.

Cu toate acestea, un motor diesel pe un brand de lux cum este Bentley nu avea să fie o investiție bună din partea englezilor. 'Condițiile legislative s-au schimbat în Europa, iar atitudinea clienților s-a modificat dramatic în privința achiziționării de autoturisme diesel' declară oficialii Bentley pentru Autocar.

Bentley va vinde în continuare Bentayga echipat cu motoare pe benzină V8 (550 CP) și W12 (608 CP), precum și un Hibrid V6 (462 CP) începând din 2019, iar zvonurile spun că tot anul viitor ar putea fi disponibilă și o variantă orientată către performanță, Bentayga Speed. Tot din grupul Volkswagen, Porsche a anunțat în urmă cu două săptămâni că renunță la motorizările diesel.

Totuși, dacă în continuare vă doriți un Bentley Bentayga V8 diesel, vă puteți orienta către țările unde WLTP nu se aplică încă și anume Rusia, Africa de Sud sau Australia. Aici, SUV-ul de lux va fi comercializat în continuare alături de Audi SQ7 TDI, modelul care împarte platforma tehnică cu Bentley Bentayga.

    Автор предоставляет разнообразные источники для более глубокого изучения темы.

    Увеличение ссылочной массы: Ключевой фактор в росте DR сайта. Увеличение ссылочной массы является неотъемлемой частью стратегии роста DR сайта. Этот процесс требует систематического и длительного подхода, включающего в себя поиск высококачественных ссылок, мониторинг и анализ ссылочной массы, а также адаптацию к постоянно меняющемуся окружению поисковых систем. Понимание этих аспектов и их правильная реализация помогут сайту достичь более высокого DR, что в свою очередь улучшит его ранжирование, привлечет больше органического трафика и повысит успех онлайн-присутствия бизнеса.

Adaugă un comentariu