Bentley a lansat un nou tip de ornament interior

Bentley a lansat un nou ornament interior. Este vorba despre încă un timp de furnir, realizat special dintr-un copac din SUA.

Bentley Mulliner – multiple posibilităţi de personalizare

Furnirul este realizat manual din lemn de nuc și iese în evidență printr-un lac foarte subțire, care le permite celor de la bord să simtă granulația naturală a lemnului. Finisajul va fi disponibil doar prin divizia de personalizare Mulliner și este realizat la comandă la sediul din Crewe al companiei britanice.

Grosimea lacului aplicat în trei straturi totalizează 0.1 milimetri, în timp ce lacul obișnuit pentru furnirul folosit de Bentley are o grosime de 0.5 milimetri. Acesta din urmă are un finisaj lucios și fin, în timp ce noul ornament interior este texturat.

Duel în familia Bentley – Continental GT V8 vs. Bentayga

După aplicarea manuală a fiecărui strat de lac, lemnul este șlefuit, ca să permită o aderență cât mai bună a următorului strat la textura naturală a acestuia. Finisajul este descris de Bentley ca fiind similar cu ceara.

Cei de la Bentley trimit periodic specialiști în SUA pentru a monitoriza arborii pe care i-a plantat peste oceanul Atlantic pentru a le monitoriza creșterea și condițiile climaterice. Deși nu au precizat specia utilizată, cei de la Bentley folosesc un soi de nuc ales special pentru a îmbina cele mai bune trăsături de la speciile găsite în Europa și cele găsite în Statele Unite ale Americii.

Bentley lansează un set complet de mobilier

Spre deosebire de alte finisaje din lemn, acesta este gândit special pentru a pune în valoare granulația lemnului și culoarea închisă a acestuia. Arborii folosiți pentru aceste ornamente sunt plantați în California și sunt selectați în cadrul unui proces care durează patru zile. Modelele Bentayga, Mulsanne și Flying Spur pot primi noul tip de finisaj de la Bentley.

Ca de obicei, prețul său nu a fost specificat, însă este clar că nu ți-l permiți dacă simți nevoia să întrebi. El poate fi amplasat pe fețele de uși, consola centrală și pe bord. Prin divizia Mulliner, va putea fi comandat acest ornament interior și pentru alte componente, dacă un client cere acest lucru.

Ce poate fi mai scump decât un Bentley Bentayga? Un Bentayga Mulliner

Adaugă un comentariu