BMW i3 vine acum cu un pachet dedicat de servicii

BMW i3 este acum oferit și în România împreună cu un pachet de servicii care include stații de încărcare dedicate, ofertă personalizată de automobil la schimb pentru concedii și un program unic de finanțare.

Având la bază experiența internațională 360° Electric, pachetul de servicii pentru automobile electrice și hibride plug-in de la BMW i România asigură servicii de consultanță și instalare pentru stațiile de încărcare casnice BMW i WallBox. Două modele de stații de încărcare sunt disponibile – Pure (977 de euro cu TVA) de 3,6 kW (durată de încărcare de 8 ore pentru BMW i3) și Pro (1.998 de euro cu TVA)de 7,4 kW, ceea ce permite reducerea timpului de încărcare la jumătate.

Pentru proprietarii de BMW i3 care au nevoie de un automobil în călătoriile de vacanţă, se asigură acum servicii de închiriere a unei mașini pentru concedii la preţuri preferenţiale, dar şi o ofertă personalizată în funcţie de cerinţele individuale ale fiecărui client. Costurile variază în funcţie de durata închirierii şi numărul de zile, cu un preţ care pornește de la 55 de euro pe zi.

A treia componentă a pachetului de servicii BMW i este reprezentată de oferta de finanțare BMW Select, cu valoare reziduală de până la 51,6%. Aceasta permite reducerea la jumătate a ratei lunare, practic clientuil plătind doar pentru uzura mașinii pe perioada contractuală.

Adaugă un comentariu