BMW i3 în teste pentru Poliţia Irlandeză

BMW Group Irlanda a anunţat că pune un model BMW i3 la dispoziţia An Garda Síochána în cadrul unui proiect-pilot pentru implicaţiile practice ale automobilelor electrice pentru Serviciul de Poliţie din Irlanda.

ŢEAPĂ IMENSĂ! Ai grijă cui îi plăteşti avans pentru maşină

E NEBUN! Uite cum conduce şoferul acestui Passat prin România

Obiectivele de eficienţă energetică ale guvernului provoacă sectorul public să obţină reduceri verificabile de eficienţă energetică de 33% până în 2020. Automobilul, care poartă faimosul design Garda, a fost expus la RDS din Dublin, pe parcursul expoziţiei BT Young Scientist.

Cu 2.800 de automobile, este una dintre cele mai mari flote de vehicule comerciale şi reprezintă o oportunitate de economii energetice. BMW i3 (94Ah) din cadrul proiectului-pilot oferă condus cu emisii zero cu o autonomie pur electrică de aproximativ 200 km în condiţii reale.

Şi Poliția Bucureşti a patrulat alături de un BMW i3. Este primul automobil electric care a îmbrăcat hainele poliției din Capitală. Poliția din Anglia, Austria, Elveția, Germania, Italia, dar și departamentul de poliție din Los Angeles folosesc electrice BMW.

taguri
Adaugă un comentariu