BMW iNEXT se prezintă piesă cu piesă – o nouă imagine teaser

BMW iNEXT este bazat pe conceptul prezentat în luna septembrie a anului trecut. Noul model va fi vârful de lance în ceea ce privește tehnologia și viziunea companiei bavareze.

Asemenea conceptului, versiunea de serie a lui BMW iNEXT va fi complet electrică și avea funcții avansate de conducere autonomă. Până acum, nemții ne-au prezentat o imagine cu display-ul central curbat. Noul model va avea noul ecran îndreptat spre șofer. De asemenea, instrumentarul digital va oferi șoferului anumite informații exact atunci când are nevoie.

Astăzi, compania din Munchen a făcut publică o fotografie cu volanul lui BMW iNEXT. Acesta va avea o formă poligonală și beneficiază de un limbaj de design complet nou. Bavarezii susțin că noua forma geometrică a volanului ușurează accesul în mașină și facilitează funcțiile de condus manual sau autonom.

Volanul beneficiază de o țesătură specială din fibră optică. Aceasta detectează dacă mâinile șoferului se află pe volan și acționează în consecință. Autoturismul oferă semnale colorate șoferului atunci când este necesară intervenția manuală.

Noul model din gama I' va fi lansat În 2021 și va fi primul vehicul produs de BMW care va putea conduce neasistat din punctul A în punctul B.

Adaugă un comentariu