BMW M4 Concept Iconic Lights a fost prezentat la CES 2015

Evenimentul Consumer Electronics Show desfășurat în Las Vegas reprezintă o puternică rampă de promovare pentru producătorii auto, atunci când în discuție apar tehnologiile viitorului.

Din cadrul acestui show nu putea lipsi BMW, unul dintre constructorii care în ultimii ani a inovat și a investit masiv în acest domeniu.

În cadrul CES 2015, BMW a prezentat M4 Concept Iconic Lights. După cum ne sugerează și numele, conceptul german integrează o nouă tehnologie în materie de iluminare. Cum blocurile optice cu tehnologie laser au fost introduse pentru prima dată pe un model de serie de bavarezi, era normal ca aceștia să continue în această direcție.

bmw m4 concept iconic lights (6)

Astfel, BMW M4 Concept Iconic Lights integrează o versiune îmbunătățită a sistemului de iluminare cu tehnologie laser. Conform nemților, distanța pe care noile faruri o pot acoperi crește la 600 de metri. De asemenea, prototipul germanilor dispune de stopuri cu tehnologie OLED, dar și lumini pentru schimbarea direcției de mers cu aceeași tehnologie.

bmw m4 concept iconic lights (16)

Adaugă un comentariu