G-Power BMW M5 e așa puternic încât are viteza maximă limitată la 350 km/h

Pasionații de la G-Power iar și-au făcut de cap cu un BMW. Rezultatul este o limuzină-supercar cu mai mulți cai-putere decât un Audi R8 sau un Ford GT.

Citește și:

Ieși din monotonie cu un BMW Seria 5 „Papuc’!

Amintiri pre-coronavirus: un eveniment BMW Seria 2 Gran Coupe care nu a mai fost

BMW lucrează cu Toyota la un motor cu hidrogen. Când îl vom vedea pe piață

BMW își apără brandul: a obligat o marcă indiană să-și schimbe numele și logoul

BMW și Mini îți vor livra mașina acasă, fără ca tu să ai contact cu personalul mărcii

Din exemplele anterioare oferite de G-Power, am învățat că odată ce atelierul de tuning german se pune pe treabă, o să iasă ceva greu de trecut cu vederea, mai ales din punct de vedere al performanțelor. Iar acest M5 F90 nu face excepție.

O adiție la gama lor Hurricane RS, G5M se laudă acum cu nu mai puțin de 840 CP și 1.050 Nm, o creștere impresionantă de resurse față de cele oferite de M5, chiar și în versiune Competition: 625 CP și 750 Nm.

Odată cu această creștere în cifre de putere, și cele de performanță au suferit modificări: G5M Hurricane RS accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,5 secunde, și până la o viteză maximă de 350 km/h — limitată electronic, pentru a-i proteja anvelopele.

Pentru acest upgrade de putere, G-Power cere aproape 14.500 € (din care 5.990 € sunt noile turbocompresoare și 8.449 €, sistemul de evacuare). În cazul în care vrei pachetul complet, va trebui să mai scoți din buzunar 9.545 € pentru roți (adică jantele de 21 de inci învelite în anvelope Michelin), 3.800 € pentru folia portocalie și 5.236 € pentru kitul estetic exterior.

Adaugă un comentariu