BMW pregătește o nouă generație pentru X1

Un nou SUV BMW se află deja în lucru de ceva timp. Este vorba de mezinul gamei SUV, X1. Informația din spatele teaserului provinde de la un dealer din Cholet, Franța, care anunță un eveniment de preview, despre care nu știm cu exactitate dacă este legat de dezvăluirea oficială programată de către BMW.

Din ce putem observa din imaginea teaser, se pare că noul X1 dispune de un design ceva mai fluid față de actuala generație. Totuși, dacă este să ghicim, probabil că micul SUV va prelua mai multe din elementele de design întâlnite deja pe noua Seria 2 Active Tourer.

Cu siguranță, grila de dimensiuni mari va fi prezentă în partea din față a lui X1, în timp ce interiorul va veni cu un design minimalist, abordare ce va renunța la majoritatea comenzilor fizice, inclusiv cele ale climatizării. Ca și în cazul lui Seria 2 Active Tourer, rotița controllerului iDrive ar putea fi istorie. În ceea ce privește motorizările, X1 ar putea primi versiunea de top M35i, motor utilizat și de către modelele M135i, M235i și X2 M35i, o versiune plug-in hybrid și chiar o versiune 100% electrică numită iX1 EV.

Adaugă un comentariu