BMW Seria 4 debutează azi la TV în prime-time, cu scurt-metrajul „Întâlnirea”

Prima apariție a lui Seria 4 pe scena publică din România a fost în cadrul unui eveniment artistic. Iar azi va putea fi văzut de toată lumea, la TV, în prime-time.

Citește și:

Acesta este cel mai rapid „vehicul’ BMW. Prinde peste 300 km/h (VIDEO)

BMW lansează un M4 Competition în ediție limitată, by Kith

Uber vrea să achiziţioneze platfoma Freenow deținută Daimler şi BMW

Noul Seria 4 este de suficient de mult timp pe internet încât să ne fi obișnuit cu noua lui față, până când să-l vedem live. Cel mai dramatic model bavarez din ultimii ani a debutat în România în cadrul unui spectacol-instalație, „Who I am?’, care spune povestea unui robot industrial retras de la fabrica BMW din Regensburg.

Ei bine, cei doi eroi — robotul KUKA și BMW Seria 4 Coupe — vor putea fi văzuți în seara aceasta pe micile ecrane, într-un scurt-metraj care va fi transmis pe mai multe posturi TV. Pe ProTV, Pro Cinema, ProX și Digi24, acesta va fi transmis începând cu ora 20:12:27. Pe History Channel și Comedy Central va rula începând cu 20:12:00, iar pe Eurosport 1 și Eurosport 2 emisia va începe la 20:15:00.

„Noul BMW Seria 4 Coupé este un model cu o identitate distinctă, exprimată printr-un design puternic, foarte curajos. Este unul dintre cele mai emoţionale şi expresive modele BMW, care îmbină emoţia formelor cu tehnologia sofisticată a mărcii. Proiectele alături de robotul KUKA, cu recunoaşterea internaţională «Ars Electronica», au aceeaşi combinaţie unică de artă şi tehnologie pe care noi vrem să o transmitem despre noul BMW Seria 4. Ulterior, am descoperit şi alte legături surprinzătoare cu marca — provenienţa robotului din fabrica BMW din Regensburg sau elemente arhitectonice comune între hala H3 şi prima hală industrială BMW, ambele construite în perioada interbelică.’

Adaugă un comentariu