BMW Seria 6 Gran Turismo primește un nou propulsor

Din luna iulie 2018, un motor diesel cu patru cilindri va fi disponibil pentru BMW Seria 6 Gran Turismo.

Motorul de 2.0 litri cu supraalimentare cu geometrie variabilă a turbinei şi injecţie directă Common Rail dezvoltă 190 CP și 400 Nm.  Sprintul de la 0 la 100 km/h poate fi făcut în 7,9 secunde.

Prin urmare, varietatea de motoare disponibile pentru BMW Seria 6 Gran Turismo totalizează acum cinci propulsoare. Pe lângă motoarele diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, clienţii au la dispoziţie un motor pe benzină cu şase cilindri dispuşi în linie şi unul pe benzină cu patru cilindri.

Noul motor diesel entry-level îşi transferă puterea prin intermediul transmisiei standard, Steptronic cu opt trepte. Toate sistemele de suspensie disponibile pentru BMW Seria 6 Gran Turismo sunt disponibile opţional şi pentru noile variante ale modelului, inclusiv suspensie pneumatică adaptivă pe două punţi, direcţie activă integrală şi sistem Executive Drive cu bare de stabilizare activă a ruliului.

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo continuă nişa deschisă de BMW Seria 5 Gran Turismo, reprezentând o evoluţie cu o notă suplimentară de exclusivitate şi calitate care este evidenţiată şi de schimbarea de nume.

Adaugă un comentariu