BMW i Ventures investește în platformă on-line de reparații Caroobi

BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică în Caroobi, principala platformă on-line pentru ateliere de reparaţii din Europa. Misiunea Caroobi este aceea de a simplifica şi de a îmbunătăţi experienţa aftersales a clienţilor de automobile. Prin această investiţie, BMW i Ventures îşi extinde portofoliul divers de participări în companii variate, de la autobuze electrice, la sisteme de production on-demand.

Caroobi lucrează cu peste 400 de ateliere autorizate de reparaţii auto din Germania, Elveţia şi Austria. Cu doar câteva clicuri, proprietarii de automobile pot programa reparaţii auto la un preţ fix şi transparent. Clienţii Caroobi se pot bucura de confortul de a nu-şi duce automobilul la atelierul de reparaţii pentru o primă verificare. În schimb, sistemul oferă o analiză de la distanţă pentru repararea automobilului prin intermediul platformei lor online. Apoi, clienţii pot alege dacă doresc să ducă maşina la atelierul de reparaţii sau să beneficieze de confortul de a avea automobilul ridicat şi apoi livrat prin intermediul unui atelier partener Caroobi.

“Suntem foarte mândri că BMW i Ventures se alătură misiunii noastre de a simplifica şi de a îmbunătăţi spaţiul auto aftersales. Împreună, aşteptăm cu nerăbdare să oferim cele mai bune servicii clienţilor şi mecanicilor noştri”, declară Nico Weiler, fondator Caroobi.

Finanţarea tip “series A” a fost oferită de BMW i Ventures prin participarea DN Capital şi Cherry Ventures, ambele fiind deja investitori la Caroobi. Fondurile vor fi utilizate pentru îmbunătăţirea service-ului oferit clienţilor de automobile şi pentru dezvoltarea suplimentară a software-ului pentru atelierele partenere Caroobi.

“Caroobi are şi produsul, şi echipa necesare să modelăm dezvoltarea viitoare a pieţei aftersales independente. Aşteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu echipa Caroobi şi să susţinem compania în etapa ei viitoare de dezvoltare”, declară Christian Noske, partener BMW i Ventures.

taguri
Adaugă un comentariu

Cauta masina