BMW X5 M, X6, X6 M și X7 dispun acum și de accesorii M Performance

Un strop de personalizare: BMW pune la dispoziția clienților de X5, X6, X6 M și X7 o serie de accesorii M Performance imposibil de ignorat. 

Citește și: 

BMW X6 Vantablack – cea mai neagră mașină din lume

Legendarul BMW 3.0 CSL, plimbat pe Transfăgărășan chiar de către creatorul său (VIDEO)

Nici bine nu am terminat de admirat imaginile cu noile BMW X5 M și X6 M și bavarezii plusează deja la capitolul estetic: super-SUV-urile bavareze pot fi comandate și cu un pachet sportiv de personalizare semnat de M Performance. Mai mult, oferta nu este limitată doar la cele două modele menționate mai sus, ci se extinde și la mărețul X7, dar și la versiunea standard a SUV-ului coupé X6.

Pachetul M Performance dedicat lui X5 M, X6 și X6 M cuprinde kit-ul estetic M Performance Exterior Carbon Fiber, cu elemente fabricate din CFRP (plastic ranforsat cu fibră de carbon). Grila, pragurile laterale și difuzorul posterior sunt cele care primesc tratamentul special. Pentru un contrast și mai pronunțat, bandourile laterale și eleronul vin în culoarea neagră. Pentru X7, pachetul M Performance constă într-o grilă în culoarea neagră și carcasele oglinzilor laterale îmbrăcate în CFRP. La interior, pachetul M Performance constă în volan M Performance îmbrăcat în Alcantara, împreună cu padelele cu design special M Performance. 

O altă noutate pentru X6 este sistemul de frânare M Performance (disponibil ca dotare standard pe X5 M și X6 M) care vine cu discuri ventilate, de 395 mm pe puntea față și 380 mm pe puntea spate. În cazul pachetului M Performance, acestea se ascund în spatele unor jante cu diametru de până la 22 de inci.

Adaugă un comentariu