Bonus de 9.111 euro pentru angajații Porsche

Ca în fiecare an, companiile auto decid să împartă profitul obținut și cu angajații. După ce v-am anunțat că Dacia o să ofere bonusuri de 1.450 de lei, acum mergem în Germania și aflăm că Porsche o să ofere angajaților prime în valoare de maximum 9.111 euro.

Bonusul oferit angajaților Porsche este alcătuit din 2 părți: 8.411 euro vor fi plătiți pentru rezultatele excelente ale companiei, iar 700 de euro reprezintă o contribuție specială la sistemul de pensii Porsche VarioRente sau la sistemele de pensii individuale.

Pentru Porsche, 2016 a fost un plin de evenimente și, mai presus de toate, un an de mare succes. Acest lucru se datorează angajaților noștri, care ne-au ajutat să ne extindem gama de modele cu o serie de mașini sport noi și interesante, precum 911 Turbo și 911 R, 718 Boxster si 718 Cayman, dar și Panamera. Experiența și pasiunea echipei noastre stau la baza unui viitor de succes pentru Porsche, , spune Oliver Blume, Președintele Comitetului Executiv al Porsche AG.

Anul trecut, Porsche a înregistrat livrări mai mari cu 6 procente. Cifra de afaceri a ajuns la 22,3 miliarde de euro (+4%), iar profitul operațional a crescut și el cu 14%, până la 3,9 miliarde de euro.

Adaugă un comentariu