Bridgestone a obținut rezultate de top în testele AUTO BILD

Bridgestone a fost desemnat „Producătorul Anului’ 2021 pentru categoria anvelopelor de vară de către AUTO BILD ca urmare a rezultatelor excelente obținute în testele desfășurate în acest an.

Noua anvelopă de înaltă performanță, Bridgestone Potenza Sport, a fost numită câștigătoarea testului pentru anvelope sportive. A primit calificativele de top pentru drumuri uscate, inclusiv pentru cea mai mică distanță de frânare si pentru siguranța conducerii pe uscat. A ocupat prima poziție pentru m, dar și pentru confort.

Bridgestone Potenza Sport a fost, de asemenea, declarată „foarte bună’, obținând al doilea loc pe podium la testul anual al revistei Sport Auto. Bridgestone Potenza Sport a obținut cel mai bun scor general pe drumurile uscate, cu cea mai mică distanță de frânare, cea mai bună manevrabilitate, capacități excelente de schimbare a benzii și răspuns direct la direcție.

De asemenea, și anvelopa de vară Bridgestone Turanza T005, a înregistrat un rezultat triplu pe podium în testele pentru anvelope de vară din 2021.

ADAC a evaluat Bridgestone Turanza T005 drept „bună’ – oferindu-i cel mai mare rating din istoria anvelopelor de vară dat de publicație, pentru a plasa anvelopa pe podium pentru testul de vară 2021. ADAC a răsplătit Bridgestone Turanza T005 pentru capacitățile sale complete: drumuri uscate, umede, distanță de frânare scurtă și nivel ridicat de aderență. De asemenea, anvelope a obținut calificative de top și pentru consumul de combustibil și nivelul de zgomot.

La testul de vară al revistei Auto Motor und Sport, Bridgestone Turanza T005 a fost numită „foarte bună’, obținând un al doilea loc puternic. AUTO BILD Allrad a numit Turanza T005 „exemplară’, cu rezultate de top pe drumuri uscate, atât la frânare, cât și la manevrabilitate, cu rezultate bune pe drumuri umede – cea mai bună la viraj continuu în cerc umed și cu o bună manevrabilitate, marcând, totodată și cel mai bun calificativ pentru rezistența la rulare.

Daniel Giroud, Chief Sales Officer la Bridgestone EMIA, a declarat despre rezultatele testelor: “Nu există nicio îndoială că aceste recompense primite recent sunt datorate principalelor noastre puncte forte în cercetare și dezvoltare. Ne-am luat un angajament să investim continuu în dezvoltarea produselor noastre de anvelope premium, Bridgestone Potenza Sport și Bridgestone Turanza T005 fiind exemple fantastice în acest sens, pentru a livra produse de înaltă valoare clienților noștri. Suntem deosebit de mândri să vedem că Potenza Sport se comportă atât de bine – este cea mai recentă adăugire la portofoliul nostru și nu mă tem să spun că nu ne miră să vedem cât de repede a câștigat noi fani în această perioadă de testare. Numirea Bridgestone ca „Producătorul anului’ pentru anvelope de vară este cireașa de pe tort și este cu adevărat o dovadă a muncii grele și a dedicării echipelor noastre geniale.”

Adaugă un comentariu