Cum a devenit un câine vagabond ambasador de brand pentru Hyundai

Tucson Prime este cel mai de succes patruped din Brazilia: este ambasador de brand Hyundai și urmează să apară în clipuri publicitare. A făcut totul pe coada lui.

Citește și:

Ce se întâmplă dacă scoți cheia în mers la un pickup Ford vechi (VIDEO)

I-au vândut un Porsche 911 cu 140.000 $, apoi și-au dat seama că au făcut o greșeală

Ea este probabil cea mai ghinionistă infractoare din SUA. Cum a fost prinsă

Povești cu câini de succes s-au mai auzit, însă niciuna nu este parcă atât de înduioșătoare ca a lui Tucson Prime, angajatul model al unei reprezentanțe Hyundai din Brazilia.

Înainte de a face parte din familia Hyundai, Tucson era un simplu câine vagabond care se perinda pe la showroom-ul Hyundai de Serra. Faptul că a prins drag de loc — timp în care angajații dealership-ului au prins drag de el — i-a deschis lui Tucson noi orizonturi: a fost adoptat într-un final de către personalul Hyundai. Ca să oficializeze relația, aceștia i-au făcut până și un badge de identificare, cu poză, cu nume, cu tot.

În scurt timp, Tucson a devenit vedeta locală, bucurându-se de atenție, mâncare și mângăieli din partea tuturor, iar de aici pănă la popularitatea națională nu a mai fost decât un pas: Hyundai Brazilia l-a numit ambasador de brand și vrea să-l introducă în clipurile publicitare ale producătorului.

Ca orice influencer care se respectă, Tucson Prime are și cont de Instagram — cu peste 162.000 de abonați — unde poți să-i urmărești activitatea zilnică.

Adaugă un comentariu